Politica de confidențialitate

Protecția datelor personale

www.need4flowers.ro, în calitate de autor, proprietar, administrator al prezentului site, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea achiziționării de produse/servicii.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, www.need4flowers.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

www.need4flowers.ro se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru, prin completarea formularului de comandă sau de contact, asa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziție (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizata de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de www.need4flowers.ro în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru pe situl www.need4flowers.ro, la rubrica contact.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, www.need4flowers.ro le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele noastre.

www.need4flowers.ro poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale www.need4flowers.ro; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când www.need4flowers.ro este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.need4flowers.ro, prin formularele de pe site, în următoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor și produselor achiziționate de dumneavoastră;
  • facturarea produselor/serviciilor comandate de dumneavoastră;
  • efectuarea plății on-line;
  • asigurarea securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraudă;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime

www.need4flowers.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informări în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de www.need4flowers.ro